Huisartsenpraktijk Kloosterweg, Waalwijk

Op deze site vindt u alle informatie over onze praktijk. Wie er werkzaam zijn, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in de avond en in het weekend etc. Ook treft u verschillende links aan naar interessante en belangrijke sites over instellingen in de gezondheidszorg en informatie omtrent gezondheid.

Klik hier voor een kaart van ons praktijkgebied.

Wij zijn een praktijk met 4 huisartsen en een huisarts-in-opleiding. We proberen aandacht voor de patient centraal te houden, laagdrempelig en in een gemoedelijke sfeer. We vinden flexibiliteit belangrijk, maar aangezien sommige gezondheidsklachten niet kunnen wachten en (veel) andere wel, moeten we onze dagplanning daarop afstemmen. Onze assistentes zullen u daarom een aantal vragen stellen om dit in te schatten.

Informatie voor nieuwe patiënten
We merken dat het steeds drukker wordt in de praktijk, zowel met medische problemen, als met een niet aflatende stroom aan administratieve verplichtingen. Om onze patiënten de zorg te kunnen geven die ze verdienen, vinden we dat onze praktijk niet groter moet worden.
Maar er zijn Waalwijkers zonder vaste huisarts. Die hebben zorg nodig, realiseren we ons.
Daarom is onze praktijk tijdelijk geopend, alléén voor patiënten die wonen in postcodegebied 5141-5144 van Waalwijk, ingeschreven staan in de BasisRegistratie Personen van de gemeente Waalwijk (BRP) en nog géén vaste huisarts in de regio Langstraat hebben.
Inschrijvingen worden alleen gehonoreerd als u een compleet ingevuld inschrijfformulier, een bewijs van inschrijving in het BRP, een identiteits- en een verzekeringsbewijs overhandigt. U kunt hier ons inschrijfformulier downloaden. Uw inschrijving wordt pas definitief als wij het dossier van uw vorige huisarts ontvangen hebben.


Praktijknieuws

klik hier voor het laatste praktijknieuws...

 

 

Download praktijkfolder (pdf)

Om pdf-bestanden te kunnen lezen heeft u een apart leesprogramma nodig, bijvoorbeeld het programma Adobe Reader.
Hier kunt u dit programma downloaden: Adobe Reader downloaden.

Telefoon (0416) 332 650
Spoedlijn (0416) 330 110
Receptenlijn (0416) 332 650
(menukeuze 3)
E-mail contact

Huisartsen

  • Mw M.E.J. Gerrits
  • W. Stenvers
  • W.W. van Breenen

Kloosterweg 6, 5144 CB Waalwijk