Betrouwbare medische informatie op het Internet

Algemeen
Vaak is het moeilijk om uit te maken of het nuttig is om met bepaalde klachten de huisarts te raadpleegen. Heeft u vragen over uw gezondheid, raadpleeg dan de site van medicinfo. Door op de homepage van deze site in de rechterbovenhoek het invulvak "ZOEKEN" een trefwoord in te typen komt er informatie beschikbaar, ook over eventuele zelfzorgadviezen. Mogelijk kunt u zich hiermee onnodig ongemak en tijdverlies besparen.

Thuisarts
Thuisarts.nl geeft informatie over veel voorkomende klachten en wat men daar zelf aan kan doen. De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts. Bedenk bij het lezen dat uw gezondheidssituatie anders kan zijn dan in de teksten wordt beschreven.

Klik hier om naar de Thuisarts-site te gaan.

Erfelijkheid.nl
Ook een goede site met medische informatie is erfelijkheid.nl.  Deze site geeft een zeer volledig overzicht van alle bekende erfelijke aandoeningen en syndromen, met een handige indeling waar je snel oorzaken en behandeling kan vinden. Ook de adressen van artsen die ervaring hebben met deze -soms erg zeldzame- ziekten kun je hier vinden.

Klik hier om naar erfelijkheid.nl te gaan.

Oefentherapie thuis.
Veel problemen van het bewegingsapparaat kunnen worden opgelost met oefeningen. U hoeft dan niet naar de fysiotherapeut, die tegenwoordig nog maar beperkt vergoed wordt.

Klik hier om naar de Oefensite te gaan

Telefoon (0416) 332 650
Spoedlijn (0416) 330 110
Receptenlijn (0416) 332 650
(menukeuze 3)
E-mail contact

Huisartsen

  • Mw M.E.J. Gerrits
  • W. Stenvers
  • W.W. van Breenen
  • Mw M. Maas (waarnemend huisarts)

Kloosterweg 6, 5144 CB Waalwijk