PrakijknieuwsOp dit moment zijn alle Corona-maatregelen in onze praktijk opgeschort. Alleen als u een afspraak heeft op ons infectie-spreekuur (na 15 uur) vragen wij u om een mondkapje te dragen. Houdt echter onze site in de gaten voor updates, want we houden er natuurlijk rekening mee dat Covid-19, en de regels als gevolg daarvan, toch weer een rol gaat spelen in onze samenleving.

Kijk voor de meest actuele informatie op: www.rivm.nl of www.ggdhvb.nl.
Hier vindt u antwoord op heel veel vragen.
Ook kunt u bellen met het informatienummer van de RIVM:  0800-1351

update 16 januari 2023


Online inzage in uw medisch dossier
Per 1 juli 2020 is er een wet aangenomen die patiënten het recht geeft om online inzage te hebben in hun medisch dossier. Per heden is dit ook in onze praktijk mogelijk. Zo kunt u onder andere uw medische voorgeschiedenis, voorgeschreven medicatie en registratie van uw bezoeken aan onze praktijk inzien. Van de consultregistratie is de gestelde diagnose en het (behandel)plan te zien.
Om deze online inzage technisch mogelijk te maken, maken wij gebruik van CGM LIFE e-services. 
Klik hier voor de startpagina van dit portaal
U heeft om in te loggen en uw dossier in te zien een persoonlijk account nodig.
U vraagt dit account bij ons aan. Hiervoor hebben wij uw unieke emailadres nodig en uw toestemming, welke wij met een formulier zullen registreren. Klik hier voor een voorbeeld van dit formulier.

Als u deze online inzage wilt regelen, neem dan contact op met onze assistente. 

Gewijzigd: 14 december 2021

 Wij hebben uw telefoonnummer en emailadres nodig!

Tegenwoordig werken we steeds meer met Zorgdomein, een digitale applicatie waarbinnen we verwijzen naar specialisten, onderzoek aanvragen en uitslagen inzien. 
Voor Zorgdomein hebben we een juist telefoonnummer en emailadres nodig van onze patiënten. Dit hebben we nog lang niet van iedereen. Dus als u contact heeft met ons, maak dan even van de gelegenheid gebruik om uw juiste gegeven(s) door te geven?  Alvast bedankt!

Geplaatst: 10 augustus 2020


Onze praktijk is geaccrediteerd!

Onze huisartsenpraktijk is sinds 2013 NHG-geaccrediteerd. De accreditatie, vergelijk het maar met een ISO-certificaat, is een proces waar we ruim een jaar mee bezig zijn geweest. Veel werk voor alle medewerkers, en ook patiënten hebben hun zegje kunnen doen wat ze goed vonden aan onze praktijk en wat beter kon. Uiteraard zijn we erg trots op het feit dat we geslaagd zijn!  We kunnen nu met recht zeggen dat onze huisartsenpraktijk voldoet aan alle richtlijnen van moderne praktijkvoering.

voor meer informatie over de accreditatie: www.praktijkaccreditering.nl

geplaatst: 3 september 2019


 NHG lanceert www.thuisarts.nl

onze vakvereniging, het Nederlands Huisartsen Genootschap, heeft een site gelanceerd, thuisarts.nl, die u als patient betrouwbare en begrijpelijke informatie wil geven over gezondheid en ziekte. Dit als voorbereiding of aanvulling op het consult bij de huisarts, of gewoon thuis, als u vragen of klachten heeft en niet weet of u hiervoor een afspraak moet maken.
Er is op internet ontzettend veel te vinden over ziektes, maar de informatie is lang niet altijd even objectief of betrouwbaar. Daarom zijn wij blij met deze site,  en we zullen u er bij geval ook graag naar verwijzen.

geplaatst: 1 januari 2020


Telefoon (0416) 332 650
Spoedlijn (0416) 330 110
Receptenlijn (0416) 332 650
(menukeuze 3)
E-mail contact

Huisartsen

  • Mw M.E.J. Gerrits
  • W. Stenvers
  • W.W. van Breenen

Kloosterweg 6, 5144 CB Waalwijk