Informatie over spoedeisende hulp

EHBO
Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, verbrandingen etc.) kunt u altijd direct op de praktijk terecht. Als u van tevoren belt of laat bellen, houdt de assistente rekening met uw komst.

Dienstregeling
Buiten de praktijktijden en in de weekenden is er altijd een huisarts bereikbaar medische spoedgevallen. Onze praktijk neemt deel aan de Huisartsenpost Midden Brabant.
Neemt u alleen contact op met de post als het gaat om medische spoed, dus als u denkt dat de klachten niet tot de volgende werkdag kunnen wachten!

Het telefoonnummer van de Huisartsenpost Midden Brabant is: 085 - 53 60 300

Aanwezigheid huisartsen
Omdat nascholing een steeds belangrijker deel van ons werk is geworden, zijn wij regelmatig om deze reden afwezig. Daarnaast gaan de artsen, net als u, een aantal weken per jaar op vakantie.
Tijdens afwezigheid van (een van) de artsen is de praktijk gewoon open, u hoeft dus nooit naar een andere praktijk, maar het kan voorkomen dat het spreekuur (veel) eerder vol is.
Wij vragen uw begrip hiervoor en willen u vragen op die dagen geen routine-controles te plannen. Onze assistente zal vragen waarvoor u komt, om de spreekuren wat te kunnen sturen.
Om de drukte tijdens vakanties en nascholingen op te vangen is er vaak ook een waarnemend huisarts in de praktijk aan het werk.

Telefoon (0416) 332 650
Spoedlijn (0416) 330 110
Receptenlijn (0416) 332 650
(menukeuze 3)
E-mail contact

Huisarts-praktijkhouders

  • Mw M.E.J. Gerrits
  • W. Stenvers

Kloosterweg 6, 5144 CB Waalwijk