Huisartsenpraktijk Kloosterweg, Waalwijk

Op deze site vindt u alle informatie over onze praktijk. Wie er werkzaam zijn, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in de avond en in het weekend etc. Ook treft u verschillende links aan naar interessante en belangrijke sites over instellingen in de gezondheidszorg en informatie omtrent gezondheid.

Klik hier voor een kaart van ons praktijkgebied.

Wij zijn een praktijk met 4 huisartsen en een huisarts-in-opleiding. We proberen aandacht voor de patient centraal te houden, laagdrempelig en in een gemoedelijke sfeer. We vinden flexibiliteit belangrijk, maar aangezien sommige gezondheidsklachten niet kunnen wachten en (veel) andere wel, moeten we onze dagplanning daarop afstemmen. Onze assistentes zullen u daarom een aantal vragen stellen om dit in te schatten.

Informatie voor nieuwe patiënten
We merken dat het steeds drukker wordt in de praktijk, zowel met medische problemen, als met een niet aflatende stroom aan administratieve verplichtingen. Om onze patiënten de zorg te kunnen geven die ze verdienen, vinden we dat onze praktijk niet groter kan worden.

Daarom is onze praktijk momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen. We heroverwegen dit besluit regelmatig, als we merken dat er weer ruimte is voor nieuwe patiënten zullen we dat hier aankondigen.

Praktijknieuws

klik hier voor het laatste praktijknieuws...

 

 

Download praktijkfolder (pdf)

Om pdf-bestanden te kunnen lezen heeft u een apart leesprogramma nodig, bijvoorbeeld het programma Adobe Reader.
Hier kunt u dit programma downloaden: Adobe Reader downloaden.

Telefoon (0416) 332 650
Spoedlijn (0416) 330 110
Receptenlijn (0416) 332 650
(menukeuze 3)
E-mail contact

Huisarts-praktijkhouders

  • Mw M.E.J. Gerrits
  • W. Stenvers

Kloosterweg 6, 5144 CB Waalwijk